Sivut

sunnuntai 9. elokuuta 2009

Metsämäessä

Tänään oli sitten varmasti kesän lämpimin näyttelypäivä. Aamulla jo hiki virtasi kun Britney suoritti ensiesiintymisensä näyttelykehässä.

Neiti yllätti iloisesti liikkumalla reippaasti, seisoi häntä heiluen maassa ja myös pöydällä käyttäytyi hyvin. Liekö osansa ollut lihapullilla, joita mulla oli taskussa ja sillä etten ruokkinut neitiä aamulla. :) Tuloksena avoimesta luokasta EH/2.

Tuomari (Anne Sume) meinasi antaa ERIn, mutta perui sen kuitenkin katsottuaan uudelleen B:n suuhun. Siltä puuttuu ylhäältä yksi ja alhaalta pari hammasta. Arvostelu on muilta osin tosi hyvä! Eikun Paraisille uusi yritys 20.9.

Jaanalla oli näyttelyteltta mukana, ja herätimme hieman huomiota sitä kootessamme. Takanamme istuneet pari naista kysyivät että onko teillä aina noin hauskaa, katsellessaan meidän sähellystä. Jaana työnjohtajana saatiin lopulta teltta pystyyn ja koirat varjoon.

Ami hyppi ja pomppi kehässä kun piti juosta, tuomari kysyi ikää ja kuullessaan sen sanoi: 16 kuukautta ja käyttäytyy kuin 6-kuukautinen! Ei tykännyt kunnei A juossut nätisti. Tulos oli kuitenkin loistava: ERI/1 PN3.

Kehäsihteereiltä sain kehän loputtua tietää että koko päivänä oli jaettu vain 2 EH:ta ja ne juuri huonon käytöksen takia...

A:n seuraava näyttely on sitten Tampereella 19.9.2009, tuomarina siellä Iuza Beradze Georgiasta. Lähdetään porukalla: Ami, Rölli ja Nita ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti